Städtjänster

Våra städtjänster

Letar du efter en pålitliga städfirma i Stockholm?

Vi på Birgittas Städ är dedikerade till att göra ditt hem eller kontor skinande rent. Med vår expertis, goda omdömen och vårt fokus på kvalitet kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar.

Hemstädning

Vi utför hemstädning i hela Stockholm och skräddarsyr vårt uppdrag för att passa just dina behov. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum. Med vår noggrannhet och professionalism kan du slappna av och njuta av ett rent och fräscht hem. För att se vad som ingår i hemstädning så klickar du här!


För hemstädning ha två olika paket beroende på hur ofta du vill ha städning. Kontakta oss idag!

Räkna ut ditt pris  ➤

Extra tillägg kan förekomma om man t.ex har småbarn/husdjur.
Större än 220 kvm? Klicka här för att be om en offert!

PEAO-Prisräknare
Ange yta (kvm) för din bostad:
En gång i månaden från:
Varannan vecka pris från:
Varje vecka pris från: (4 st tillfällen/mån)

Storstädning

En storstädning är en betydligt mer grundlig städning, där vi rengör även sådana ytor som inte syns och får bort ingrodd smuts och damm. Vi rekommenderar alla våra kunder att ha en storstädning ett par gånger om året. Vad som ingår i storstädning hittar du HÄR!

Boka din storstädning redan idag!

Flyttstädning

Flyttstädning är en viktig del av flytten och kan vara både tidskrävande och stressande. Med vår flyttstädningstjänst i Stockholms län kan du överlåta arbetet till oss och fokusera på att komma tillrätta i ditt nya hem. Vi ser till att din gamla bostad lämnas i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst. Vad som ingår i hemstädning hittar du HÄR!


Boka din hemstädning redan idag!

Visningsstädning

Låt oss sköta din visningsstädning, så kan du fokusera på annat. Med vår hjälp får du en komplett storstädning med professionellt resultat inför visningen av din bostad.


Vi har lång erfarenhet av dessa typer av städningar och erbjuder dessutom alltid nöjd-kund-garanti.

Fönsterputsning

Är du trött på att se ut genom smutsiga fönster? Har du inte tid eller ork att lägga på fönsterputsning? Kanske blir resultatet inte som du önskat när du putsar själv?


Låt våra skickliga fönsterputsare i Stockholm ta hand om det åt dig. Med vår fönsterputsning i Stockholm får du kristallklara fönster som släpper in maximalt med ljus. Vi tar hand om både insidan och utsidan av fönstren för ett felfritt resultat.

Företagsstädning:

Kontorsstädning

Med vår kontorsstädning i Stockholm kan du som kund alltid känna dig trygg, då vi säkerställer en ren och trivsam arbetsmiljö för alla som vistas där. Vi erbjuder våra tjänster för små, mellanstora och stora kontor över hela Stockholms län. Vår kontorsstädning utförs regelbundet och anpassas efter ditt företags specifika behov. Eftersom alla kontor är unika, strävar vi efter att skapa en lösning som passar just er.

Kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda eller vill du komma i kontakt med oss? Det går bra att antingen höra av dig till oss via telefon/e-post eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Birgittas Städ i Stockholm AB

Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring (10 MSEK).

Fyll i kontaktformuläret

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läs våra omdömen på Reco:

unsplash