Arbeta hos oss

Vill du bli vår nya kollega?

Jobba hos Birgittas Städ

Birgittas Städ går från framgång till framgång. Våra kunder är nöjda, och vi växer kraftigt. Sedan starten 2011 har vi vuxit till 20 anställda och vi söker ständigt skickliga städerskor som vill bli en del av vårt team. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och strävar efter att vara en trygg och bra arbetsgivare.


För att passa in hos oss bör du vara noggrann, serviceinriktad, ärlig och ha en stark ambition att göra ett bra jobb. Vill du bli en av oss?

Krav på dig som söker jobb

Vi är ett kvalitetsföretag som letar efter noggrann och duktig personal. Städning är ett hantverk som kräver tid och skicklighet att bemästra. Vi välkomnar alla sökande, oavsett om de ej kan svenska/engelska eller har tidigare erfarenhet. Vi ger också en chans till nyanlända med annan utbildning som vill börja om på nytt.


Att arbeta i kundernas hem innebär ett stort förtroende. För att bli anställd hos oss krävs att du inte har dömts för något brott. Som en del av vår anställningsprocess kommer du att behöva visa upp ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Birgittas Städ i Stockholm AB

Hemstäd Stockholm

Vanliga arbetsuppgifter:

✔ Städning av privata hem

✔ Städning av kontor och affärslokaler

✔ Strykning kan förekomma

✔ Du utför oftast uppdragen på egen hand

Skicka in din ansökan: