Om oss

Om oss

Om oss

Birgittas Städ

Vi på Birgittas Städ i Stockholm AB är ett familjeägt städföretag som erbjuder omfattande städtjänster. Vi sätter stolthet i att ge våra städare schyssta arbetsvillkor, vilket innebär låg personalomsättning och att du som kund alltid träffar samma städare varje gång.

Sedan företaget grundades 2011, strävar vi hela tiden efter att leverera högkvalitativa städtjänster och är därför bland de bästa städfirmor i Stockholm idag, med hundratals nöjda kunder.


Vi inleder alltid våra uppdrag med ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket går vi igenom dina behov och önskemål, så att vi får en klar bild av vad du vill ha hjälp med. Samtidigt har du möjlighet att ställa frågor om våra tjänster och priser. Vi följer en detaljerad checklista för att säkerställa att du vet exakt vad som ingår i våra tjänster.


För att skapa en bra grundnivå på städningen rekommenderar vi ofta att börja med en rejäl storstädning. Detta ger ett perfekt resultat och gör den fortsatta, regelbundna hemstädningen ännu mer effektiv.

Kontakta oss idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök och upptäck skillnaden med Birgittas Städ i Stockholm AB!

Städfirma Stockholm

Alltid samma städare

✔ Alltid samma städare

Hos oss får du alltid samma person som städar hos dig, varje gång. Det innebär att vi lär oss hur just du vill ha det städat och att vi blir tidseffektivt. Dessutom behöver du aldrig oroa dig över vem som är i ditt hem.

Schyssta arbetsvillkor

✔ Schyssta arbetsvillkor

På Birgittas Städ värnar vi om schyssta arbetsvillkor för vår städpersonal och alla våra medarbetare. Vi anser att det är en självklarhet att alla som arbetar hos oss ska ha goda förutsättningar för utveckling och konkurrenskraftiga arbetsvillkor.

Kvalité & kundnöjdhet

✔ Kvalité & kundnöjdhet

Kvalitet är något du som kund självklart ska förvänta dig av en leverantör. Därför kan vi inte bara förlita oss på den goda kvaliteten i vårt arbete för att våra kunder ska bli nöjda. Vi ska inte bara möta dina förväntningar — vi ska överträffa dem.

Läs våra omdömen på Reco:

Kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda eller vill du komma i kontakt med oss? Det går bra att antingen höra av dig till oss via telefon/e-post eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Birgittas Städ i Stockholm AB

Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring (10 MSEK).

Fyll i kontaktformuläret