Rekommendera oss

Rekommendera oss

Är du nöjd med vår städning?

Rekommendera oss

Vi är säkra på att du är nöjd med din städning och vi blir mycket glada om du rekommenderar oss till dina vänner och bekanta. Du kan rekommendera oss på två olika sätt. Välj det som passar dig bäst:

1. Skriv ett omdöme på Reco

Vi kontrollerar regelbundet vår sida på Reco för att läsa och svara på kundernas omdömen. Ditt ärliga och konstruktiva omdöme är en viktig del av vår strävan att ständigt förbättra oss och leverera den bästa möjliga servicen till dig och våra andra kunder. Klicka här för satt lämna ett omdöme!


2. Tipsa om oss

Är du nöjd med vår städning? Känner du någon som också skulle vilja ha hemstädning? Tipsa oss gärna!

Som tack för din hjälp, om vi får en ny hemstädningskund och skriver avtal med dem, erbjuder vi dig halva priset på din nästa hemstädning eller 20 % rabatt på en fönsterputsning som tack.

Tipsa oss här!

Några utvalda omdömen

Vad våra kunder tycker om oss:

Anna-Karin:

“Jag är jättenöjd! Det är en fröjd att komma på söndagen och se att det är städat. Så underbart – man blir glad varje gång. I annat fall får man ju göra det själv. Ibland känns vårt jobb som redovisningskonsulter ganska likt städjobb, så vi har mer än nog av städning själva…

Det är bra kvalitet på städningen nu. Vi hade en annan firma tidigare som städade väldigt fort. Då märks det att det inte blir så bra. Nu får vi även skrivborden dammade och tangentborden avtorkade. Det är jätteskönt – när man jobbar med datorer blir det lätt smutsigt där. Ibland jobbar jag på helgerna, så att jag träffar städarna. De är så gulliga och trevliga när de kommer. ”

Mats H:

“Vi har anlitat Birgittas städ i flera år nu. De är väldigt professionella och flexibla. Har en lösning på allt. Trevliga och noggranna. Ibland kan det kännas olustigt att ha någon firma/hantverkare hemma hos sig, men Livia och Claudiu känns mer som familj. Vi ser alltid fram emot att komma hem till ett ompysslat och väldoftande hus de dagar de besökt oss.

Vi kan varmt rekommendera dem för hemstädning, flyttstädning, visningsstädning och säkert mycket annat som vi ännu inte fått tillfälle att prova.
Mvh Familjen Hägglund, Saltsjö-Boo ”

Familjen Karlsson:

“Vi hade storstädning efter en ganska stökig badrumsrenovering. Innan städarna kom var det byggdamm överallt efter hantverkarna. När städarna var klara efter en dag var vår dotter nästan rörd - så här fint har vi aldrig haft det förr, det är ju som ett hotell!

Min sambo var nog mest imponerad över fönstren, de fullständigt gnistrade. Vi håller efter ganska bra själva, men mest märktes städningen på de svårstädade ytorna där det är svårt att få rent själv. Jag hade t ex sagt att de inte behövde ta ugnen, men den var kanonfin efteråt, som ny.”

Familjen Bjurström:

“Vi har hemstädning varannan vecka. Det blir rent! Men det blir också en känsla av vardagslyx, som är härlig. När man kommer hem från jobbet behöver man inte börja städa, utan kan läsa en bok, ta en promenad eller börja med middagen.”

Kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda eller vill du komma i kontakt med oss? Det går bra att antingen höra av dig till oss via telefon/e-post eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Birgittas Städ i Stockholm AB

Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring (10 MSEK).

Fyll i kontaktformuläret