08-12 89 34 34 (vxl) eller 073-510 78 48 (Julia)

Våra kunder berättar

Anna-Karin

“Jag är jättenöjd! Det är en fröjd att komma på söndagen och se att det är städat. Så underbart – man blir glad varje gång. I annat fall får man ju göra det själv. Ibland känns vårt jobb som redovisningskonsulter ganska likt städjobb, så vi har mer än nog av städning själva…

Det är bra kvalitet på städningen nu. Vi hade en annan firma tidigare som städade väldigt fort. Då märks det att det inte blir så bra. Nu får vi även skrivborden dammade och tangentborden avtorkade. Det är jätteskönt – när man jobbar med datorer blir det lätt smutsigt där. Ibland jobbar jag på helgerna, så att jag träffar städarna. De är så gulliga och trevliga när de kommer. ”

Mats H

“Vi har anlitat Birgittas städ i flera år nu. De är väldigt professionella och flexibla. Har en lösning på allt. Trevliga och noggranna. Ibland kan det kännas olustigt att ha någon firma/hantverkare hemma hos sig, men Livia och Claudiu känns mer som familj. Vi ser alltid fram emot att komma hem till ett ompysslat och väldoftande hus de dagar de besökt oss.

Vi kan varmt rekommendera dem för hemstädning, flyttstädning, visningsstädning och säkert mycket annat som vi ännu inte fått tillfälle att prova.
Mvh Familjen Hägglund, Saltsjö-Boo ”

Familjen Karlsson

“Vi hade storstädning efter en ganska stökig badrumsrenovering. Innan städarna kom var det byggdamm överallt efter hantverkarna. När städarna var klara efter en dag var vår dotter nästan rörd - så här fint har vi aldrig haft det förr, det är ju som ett hotell!

Min sambo var nog mest imponerad över fönstren, de fullständigt gnistrade. Vi håller efter ganska bra själva, men mest märktes städningen på de svårstädade ytorna där det är svårt att få rent själv. Jag hade t ex sagt att de inte behövde ta ugnen, men den var kanonfin efteråt, som ny.”

Familjen Bjurström

“Vi har hemstädning varannan vecka. Det blir rent! Men det blir också en känsla av vardagslyx, som är härlig. När man kommer hem från jobbet behöver man inte börja städa, utan kan läsa en bok, ta en promenad eller börja med middagen.”

Visst låter det bra!

Producerad av Almedialt
Medium
Städning varannan vecka
Large
Stäng
Städning varje vecka

Vad kostar det?

Ange yta (kvm) i din bostad: