08-12 89 34 34 (vxl) eller 073-510 78 48 (Julia)

Vill du söka jobb hos oss?


Det går bra för oss på Birgittas Städ. Kunderna är nöjda och vi växer kraftigt. Sedan starten 2011 har vi vuxit till 18 personer. Vi söker därför nästan alltid duktiga städerskor som vill jobba hos oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och vill vara en trygg och bra arbetsgivare för våra anställda.

För att passa in i företaget ska du vara noggrann, serviceinriktad, ärlig och ha ambitionen att göra ett bra jobb. Vill du bli en av oss?

Krav på dig som söker

Vi är ett kvalitetsföretag och vill ha noggrann personal. Städning är ett hantverk, som tar lång tid att lära sig om man ska vara duktig på det. Vi söker därför endast dig som har minst sex månaders erfarenhet av städning.

För att kunna kommunicera utan problem med kunderna vill vi att du pratar antingen svenska eller engelska.

Det är ett stort förtroende att få arbeta i kundernas hem. För att bli anställd hos oss krävs att du inte har dömts för något brott. Som en del i vår anställningsprocess kommer du att få visa upp utdrag från Polisens belastningsregister.

Intresserad? Skriv ett mail!

Är du intresserad? Skriv ett kort meddelande och berätta vem du är och vilken erfarenhet du har sedan tidigare av städning, så kontaktar vi dig.

Klicka här för att söka jobb!

 

 
Producerad av Almedialt